Sök på den här webbplatsen
Följ oss på   [f]   [L] [L]

Om den här webbplatsen

Vår webbplats är främst till för sådan information som kan intressera vår familj, släkt och vänner och andra som känner oss. Något kommersiellt syfte finns inte. Det mesta av innehållet på vår webbplats är dock skyddat av upphovsrättslagarna och får inte användas i något som helst annat sammanhang utan upphovsrättsägarens uttryckliga tillstånd.

Vår webbplats har utvecklats för Microsoft Internet Explorer och Mozilla Firefox och har validerats mot de specifikationer som tagits fram av World Wide Web Consortium, W3C. För att kunna navigera på vår webbplats måste webbläsaren kunna hantera JavaScript som bl.a. används för att visa den meny där man navigerar till webbplatsens olika sidor. Man bör använda medelstort typsnitt i webbläsaren för att sidorna ska se bra ut.

Webbplatsen använder cookies på några få ställen där man kan logga in för att se innehåll som är skyddat med lösenord så att man slipper logga in igen om man redan är inloggad. Men vi sparar inte någon som helst personlig information om våra besökare. Dessa cookies raderas automatiskt när man stänger av webbläsaren.

Hör gärna av dig till oss om du ser några fel på den här webbplatsen eller har andra synpunkter på den så att vi kan rätta till sånt som inte är bra.

Valid HTML5!   Valid CSS!